fbpx

Cake pops

Cake pops je poznan kot slastna tortica na palčki. Sestavljen je iz sočnega biskvita, v katerega primešamo kremo, mascarpone sir, čokolado – odvisno kakšen okus želimo. Ko je kroglica oblikovana, jo oblijemo v čokolado. Dekoracija je odvisna od tega, za kakšno priložnost uporabimo te prikupne slaščice. Barva čokolade se prilagodi, prav tako posip na vrhu.

CAKE POPS S POSEBNIMI MOTIVI

Cake pops je lahko tudi bolj tematsko obarvan. Iz osnovne kroglice lahko oblikujemo različne oblike. Razne živali, samorogi/unicorni, srčki, zvezdice, nogometna žoga, itd. Za praznovanje otroškega rojstnega dne so tudi bolj zanimivi kot torta, saj vsak otrok dobi enega ali dva cake popsa.

KAKO POSTAVITI IN PRIKAZATI CAKE POPSE?

Cake popsi so posebni prav zaradi svojega videza, saj ima vsaka kroglica pod seboj palčko. Da bo celoten izgled popoln, naredimo posebne podstavke. Lahko so okrogli, kvadratni ali v obliki številke. Tudi podstavek lahko barvno prilagodimo. Za tiste ki si želijo bolj elegantni videz, so lahko cake popsi brez podstavka, to pomeni da je kroglica obrnjena navzdol. Palčko lahko dekoriramo s pentljo.

Dostava

Po predhodnem dogovoru vam nudimo dostavo vseh vrst tort in slaščic.

Poleg udobja po prejetju proizvodov na vašo lokacijo, vam zagotavljamo varnost in ustreznost prevoza. Vse torte in slaščice so ustrezno zaščitene in zapakirane v personalizirano embalažo, prav tako poskrbimo, da se ne prekini hladilna veriga v času dostave do prevzema. Kakovost surovin, strokovnost izdelave in primeren prevoz so recept za zadovoljstvo strank.