fbpx

Cupcake

Cupcake je prikupna majhna slaščica, na prvi pogled podobna muffinu, je svoje ime dobila v 50. letih. Ker so med pripravo njene sestavine merili s skodelicami in jo v njih tudi pekli, so jo poimenovali Mala skodelična tortica – cupcake.

ZA KAKŠNE PRILOŽNOSTI SO PRIMERNI CUPCAKI?

Cupcake je primeren za vse priložnosti. Lahko ga imamo kot sladica po kosilu ali večerji, čudovito obogatijo sladko mizo (sweet table) na poroki, nekateri želijo imeti cupcake kar namesto torte – tako vsak gost dobi svojo tortico. Primerni so tudi za klepet ob kavi ali čaju.

IZ ČESA JE SESTAVLJEN CUPCAKE?

Cupcake je v osnovi narejen iz testa, ki je podoben biskvitu – vendar je to testo bolj obogateno in bolj sočno. Da nam gre še bolj v slast, napolnimo testo z izbrano kremo – vanilija, čokolada, nugat, limona itd, lahko dodamo tudi sveže sadje, oreščke ali koščke čokolade. Za slavnostni izgled je na vrhu nabrizgana slastna krema, z barvo po želji – odvisno je od tega, za kakšen namen jih imamo. Na poroki prilagodimo izgled cupcakov s stilom poroke. Dekoriramo jih lahko s piškotki, svežim sadjem ali cvetlicami.

Dostava

Po predhodnem dogovoru vam nudimo dostavo vseh vrst tort in slaščic.

Poleg udobja po prejetju proizvodov na vašo lokacijo, vam zagotavljamo varnost in ustreznost prevoza. Vse torte in slaščice so ustrezno zaščitene in zapakirane v personalizirano embalažo, prav tako poskrbimo, da se ne prekini hladilna veriga v času dostave do prevzema. Kakovost surovin, strokovnost izdelave in primeren prevoz so recept za zadovoljstvo strank.