fbpx

Otroške torte

Otroške torte so za naše malčke ena izmed najpomembnejših stvari na ta poseben dan. Tako kot imajo otroci neskončno domišljijo, toliko različnih možnosti je za dekoracijo torte. Za najmlajše so najbolj prikupne živali, zvezdice in srčki, avtomobili in vse kar vam domišljija naredi. Ko malo zrastejo, pa otroci hitro povejo svoje želje. Zato je najbolje da jim prisluhnemo ter ustvarimo tako torto, da jim še posebej pričaramo nasmeh na obraz in iskrice v očeh.

NA KAJ MORAMO BITI POZORNI PRI IZBIRI OTROŠKE TORTE

Otroška torta je poleg slavljenca najpomembnejša na zabavi, zato moramo skrbno izbrati pravo torto. Pri dekoraciji bo glavna otroška domišljija – zaželjeno je tudi to, da otroci narišejo skico torte, ki jo želijo. Pri okusih pa priskočijo na pomoč starši. Pomembno je, da izberete take okuse, ki jih imajo otroci najraje. To je vsekakor okus kot je KINDER BUENO, NUTELA ali VANILIJA. Več okusov si lahko ogledate v rubriki OKUSI.

POSEBNOST OTROŠKE TORTE

Za tiste ki želite nekaj več na otroški torti, pripravimo tako torto, ki bo vsebovala razne figure risanih junakov. Figure so lahko jedilne, torej ročno narejene iz sladkorne mase ali pa na torto postavimo prave – torej take, ki so primerne za igranje in spomin. Pričarajte nepozaben nasmeh vašemu otroku s posebno torto!

Dostava

Po predhodnem dogovoru vam nudimo dostavo vseh vrst tort in slaščic.

Poleg udobja po prejetju proizvodov na vašo lokacijo, vam zagotavljamo varnost in ustreznost prevoza. Vse torte in slaščice so ustrezno zaščitene in zapakirane v personalizirano embalažo, prav tako poskrbimo, da se ne prekini hladilna veriga v času dostave do prevzema. Kakovost surovin, strokovnost izdelave in primeren prevoz so recept za zadovoljstvo strank.