fbpx

Poročne torte

Poročna torta je poseben in svečan element poroke, ta simbolizira začetek vajinega življenja, iz katerega si skupaj odrežeta prvi kos. Predstavlja vrhunec večera, ki ni namenjena samo sladkanju. Je popoln umetniški izdelek, ki zadovolji vsak še tako zahteven okus. Sestavljena je iz več različnih okusov, katere prilagodimo ženinu in nevesti. Naj bo vstop v zakon sladek kot poročna torta, v katero zarežeta ob polnoči.

KAKO DO POPOLNE POROČNE TORTE

Poročna torta je pika na i vajini poročni pravljici, zato morata izbrati tudi popoln okus torte – ni težko, samo vprašajta se kaj imata rada, nato še kako združiti okuse, da se bodo svati sladkali z vama. V ta namen vama ponudimo degustacijo poročnih tort, ki na podlagi tega izbereta prave okuse. Najpogosteje so izbrane bolj osvežilne in lahke kreme. Običajno izberemo vsaj 3 različne okuse, da se najde za vsakega svata nekaj.
Če se najde kakšen gost, ki ima omejitve pri okusih, pripravimo tudi presne torte, veganske torte, ter torte s prilagojenimi sestavinami.
Po obliki je torta največkrat večnadstropna, saj je potrebno doseči dovolj kosov za razrez glede na število kosov. Pri videzu je potrebno upoštevati dekoracijo in stil poroke. Na voljo imata preproste torte, ‘naked’ torto, torto dekorirano s smetano ali masleno kremo, ter torto oblečeno v sladkorno oziroma tičino maso. Pri slednji imamo največ možnosti za dekoracijo – razne poslikave, sladkorne čipke, zareze s kristalčki in biseri in podobno. Pri bolj preprostih tortah pa kombiniramo dekoracijo s svežim cvetjem, kot ga ima nevesta v šopku.

POROČNE TORTE SO OGLEDALO POROKE

Doseči s poročno torto to, da bodo gosti osupnili v trenutku, ko se bo prikazala, je mojstrovina – zato nam lahko zaupate. Očarala bo dekoracija v izbranem poročnem stilu s kančkom vajine izvirnosti. Lahka ombre torta bo pritegnila z barvnimi kremami rahlo različnih odtenkov. Minimalistična gola torta je brez smetane, maslenih krem in tičino mase, zato je tudi naravna na izgled. Takim tortam se poda dekoracija iz cvetja, lističev, vejic ali vajinih inicialk, srčkov, ki označujejo vajino ljubezen.

Ker je za vajin dan pomembno da se prepustita dogodkom celotnega dne, nam prepustite, da poskrbimo za varno in ustrezno dostavo poročne torte na dogovorjeno lokacijo, kjer poteka zabava.

Dostava

Po predhodnem dogovoru vam nudimo dostavo vseh vrst tort in slaščic.

Poleg udobja po prejetju proizvodov na vašo lokacijo, vam zagotavljamo varnost in ustreznost prevoza. Vse torte in slaščice so ustrezno zaščitene in zapakirane v personalizirano embalažo, prav tako poskrbimo, da se ne prekini hladilna veriga v času dostave do prevzema. Kakovost surovin, strokovnost izdelave in primeren prevoz so recept za zadovoljstvo strank.