fbpx

Potice

Potica je tradicionalna in najbolj znana praznična sladica, z različnimi nadevi. Najbolj razširjena in znana je orehova potica.

 

POTICA Z RAZLIČNIMI NADEVI

Potica je sestavljena iz dobro kvašenega testa, napolnjena z raznimi nadevi in zavita v zvitek. Serviramo jo hladno, na katero za piko na i posujemo sladkor v prahu. Pripravimo različne vrste potic:

OREHOVA Z ROZINAMI, PEHTRANOVA, POTRATNA, MAKOVA, ČOKOLADNA, KOKOSOVA, SKUTINA, MANDLJEVA, LEŠNIKOVA, ROZINOVA IN ROŽIČEVA.

 

KDAJ PONUDIMO POTICO

Potica se prileže v jesensko zimskem času, ko se narava umiri. Velik pomen damo potici v prazničnem času. Prve potice nam zadišijo ob 1. Novembru, nato za Božič, ko se običajno zbere vsa družina. Ni lepšega kot ponuditi našim najdražjim topel čaj in kos odlične potice. 

Dostava

Po predhodnem dogovoru vam nudimo dostavo vseh vrst tort in slaščic.

Poleg udobja po prejetju proizvodov na vašo lokacijo, vam zagotavljamo varnost in ustreznost prevoza. Vse torte in slaščice so ustrezno zaščitene in zapakirane v personalizirano embalažo, prav tako poskrbimo, da se ne prekini hladilna veriga v času dostave do prevzema. Kakovost surovin, strokovnost izdelave in primeren prevoz so recept za zadovoljstvo strank.