fbpx

Rojstnodnevne torte

Rojstnodnevne torte se razveselijo tudi odrasli in starejši. Po kosilu, večerji in nori zabavi se prileže slastna torta za rojstni dan. Da ohranimo lepe spomine na to, bodo poskrbele fotografije – zato si moramo izbrati takšno torto, da se jo bomo z veseljem spominjali, pa naj bo to okroglo praznovanje ali pa čisto navadni rojstni dan.

ROJSTNODNEVNA TORTA KOT SE ŠIKA!

Rojstnodnevna torta naj predstavlja vas in vaše hobije – ob naročilu nam zaupajte s čim se radi ukvarjate, kaj imate radi in kaj so vaši hobiji in na podlagi tega vam bomo svetovali kakšna je prava torta za vas. Dekoracijo bomo izdelali po vaših navodilih. Če nimate posebnih želja, pa nam lahko prepustite izdelavo po naši domišljiji in trenutnemu navdihu. Za dekoracijo uporabimo tudi čudovite in dišeče sveže cvetove.

ROJSTNODNEVNA TORTA ZA VSE OKUSE

Torta za rojstni dan je pomembna tudi za tiste, ki imajo omejitve pri okusih. Poleg klasičnih sestavin in okusov pripravimo tudi torte s prilagojenimi sestavinami. To so presne torte, ki ne vsebujejo nobenih alergenov razen oreškov, veganske torte katere ne vsebujejo živalskih sestavin ali pa torte z določenimi sestavinami – Brez laktoze, jajc ali glutena. Prav tako poskrbimo za tiste, ki ne smejo uživati sladkorja in tudi ogljikovih hidratov – to so LCHF torte.

Dostava

Po predhodnem dogovoru vam nudimo dostavo vseh vrst tort in slaščic.

Poleg udobja po prejetju proizvodov na vašo lokacijo, vam zagotavljamo varnost in ustreznost prevoza. Vse torte in slaščice so ustrezno zaščitene in zapakirane v personalizirano embalažo, prav tako poskrbimo, da se ne prekini hladilna veriga v času dostave do prevzema. Kakovost surovin, strokovnost izdelave in primeren prevoz so recept za zadovoljstvo strank.