fbpx

Torte za posebne priložnosti

Torte za posebne priložnosti so pomemben člen vsakega poslovnega dogodka. Obletnica delovanja podjetja, poseben dogodek kot je otvoritev nove trgovine, salona ali kakršne koli storitve, mora biti svečano zaznamovana s posebno in elegantno torto. Na torti lahko upodobimo logotip podjetja, mogoče sliko ali figure storitev ki jih ponujate. Za večjo svečanost lahko dodamo svetlobne ognjemete.

PRAZNUJETE POSEBEN DOGODEK?

Baby shower, diploma, magisterij, obletnica poroke in podobno so ključnega pomena v življenju. Torta za baby shower ne sme manjkati, saj se s torto včasih razkrije spol otroka, ki ga mamica pričakuje. Lahko se to pokaže z dekoracijo torte ali pa z vsebino – krema je lahko modra ali roza! Ko diplomiramo ali zaključimo magisterij, se zaključi obdobje študija. S tem smo zasluženi, da se posladkamo za vse učenje in garanje, ki ga je bilo potrebno vložiti, da smo to dosegli. Prav tako ne smemo pozabiti na obletnico poroke – zahvala za vztrajnost v zakonu je lahko torta, dekorirana v poročnem stilu.

 

Dostava

Po predhodnem dogovoru vam nudimo dostavo vseh vrst tort in slaščic.

Poleg udobja po prejetju proizvodov na vašo lokacijo, vam zagotavljamo varnost in ustreznost prevoza. Vse torte in slaščice so ustrezno zaščitene in zapakirane v personalizirano embalažo, prav tako poskrbimo, da se ne prekini hladilna veriga v času dostave do prevzema. Kakovost surovin, strokovnost izdelave in primeren prevoz so recept za zadovoljstvo strank.