fbpx

Zakramentne torte

Zakramentne torte so razvrščene v tri skupine. Torte za sveti krst, 1. sveto obhajilo in sveto birmo. Ko najmlajši prejmejo prvi zakrament – sveti krst, bi lahko rekli, da postanejo mali angelčki. Bela oblekica, nežen obrazek in vsa nedolžnost ki se iskri v njihovih očeh. Na ta poseben dan se zberejo vsi člani družine, da proslavijo male angele. V ta namen pripravimo torto za krst, ki je predvsem nežna in popolna.

ZAKRAMENTNE TORTE ZA 1. SVETO OBHAJILO IN TORTE ZA BIRMO

Torta za 1. sveto obhajilo vsebuje simbole, ki so povezani s tem dogodkom. Hostija in kelih, angel in križek, vse to in še kaj se lahko upodobi na torti. Dodatki s svežim cvetjem naredijo torto še posebej elegantno.
Torta za birmo prav tako vsebuje simbole, ki so povezani z zakramentom – Golob oziroma Sveti duh, ter oljčna vejica.

ZAKRAMENTNE TORTE S POSEBNIMI OKUSI

Zakramentne torte so lahko tudi s posebnimi okusi. Okuse lahko prilagodimo najmlajšim, torej ima lahko torta nižjo vsebnost sladkorja, saj malčki pri krstu še nimajo tako razvitih okusov. Izognemo se lahko tudi alergenov, kot so gluten, laktoza, jajca in oreščki. V tem primeru so super presne torte in veganske torte.

Dostava

Po predhodnem dogovoru vam nudimo dostavo vseh vrst tort in slaščic.

Poleg udobja po prejetju proizvodov na vašo lokacijo, vam zagotavljamo varnost in ustreznost prevoza. Vse torte in slaščice so ustrezno zaščitene in zapakirane v personalizirano embalažo, prav tako poskrbimo, da se ne prekini hladilna veriga v času dostave do prevzema. Kakovost surovin, strokovnost izdelave in primeren prevoz so recept za zadovoljstvo strank.